REIKI

Relaxació, desconnexió, sensació de benestar o de reequilibri energètic, això és el que es pot sentir quan et fan Reiki. Originari de Japó, és una teràpia mil·lenària que actua a tots nivells, físic, mental, emocional i espiritual.                                                          

En una sessió de Reiki, la persona que la rep, està estirada, sense sabates, en una camilla procurant estar el més còmode possible. La sessió dura entre quaranta-cinc i seixanta minuts. Durant aquesta estona, el terapeuta va col·locant les seves mans en diferents llocs del cos, centres energètics anomenats chakres, amb la intenció d'equilibrar i transmetre energia.                      

Pels malalts oncològics, aquesta tècnica és molt beneficiosa perquè els aporta benestar, serenor i energia en el procés angoixant i esgotador que estant vivint. Pot ajudar a treure tensions i angoixes que esgoten el cos i la ment. A més, els dolors i malestars físics també es poden atenuar perquè, si mentalment s'està més tranquil, el cos deixarà d'estar tens i contracturat i la recuperació serà més efectiva i complerta.

Una sessió de Reiki és una recàrrega d'energia. Un regal relaxant i revitalitzador que en pot gaudir tothom. Si tens alguna afecció, ajuda en la recuperació i si estàs sa, ajuda a mantenir-te.  

T'animes a provar-ho?

Dies i horari: Dimecres de 17h a 19h.                                                                          Dijous i divendres de 10h a 13h

Responsables: Asun i Lola