QUIROMASSATGE

Des de l'antiguitat, per a recuperar-se d'un sobreesforç físic o quan un múscul feia mal, la gent es feia fregues que alleugeraven la simptomatologia. Podien utilitzar olis, ungüents que a més d'aportar les seves propietats terapèutiques, ajudaven a que la frega fos més agradable i relaxant.

Amb el pas del temps i veient les propietats beneficioses que aporta el massatge tan a nivell físic com a nivell psíquic, s'ha anat estudiant i perfeccionant les tècniques de manipulació per aconseguir encara millor resultats.

El massatge terapèutic ens obre un ampli ventall de possibles solucions a afeccions molt freqüents i no per això menys importants com ara contractures musculars, sobrecàrregues articulars, problemes circulatoris i limfàtics, bloquejos energètics, baix rendiment dels òrgans. Mitjançant tècniques i manipulacions específiques es pot aconseguint que aquestes afeccions disminueixin o fins i tot desapareguin. La consciència que prenguem desprès de rebre el massatge ajuda, sens dubte, a que l'efecte que hem obtingut sigui durador i positiu.

Regala't un massatge, regala't benestar.

Dia i horari: Dimecres de 17h a 19h

Terapèuta: Loli