QUI SOM

Oncovida Sabadell és una associació sense ànim de lucre que dona atenció, suport i recolzament a malalts oncològics i al seus familiars mitjançant teràpies i tallers pensats per alleugerir, millorar i sobretot positivitzar el moment present. 

La nostra associació neix el 2016 amb molta força, moltíssima il·lusió i amb una llarga experiència per part dels voluntaris que la formen. Això fa que la connexió amb les persones afectades i amb els seus familiars sigui més intensa i propera i se les pugui entendre millor perquè, a vegades, aquesta experiència ha sigut viscuda en primera persona pel propi voluntari.

El nostre objectiu és que el malalt oncològic no se senti sol fora de l'entorn hospitalari. Intentem que se senti comprés si té un mal dia, que trobi un somriure si està trist i una abraçada si la necessita. Això també inclou a l'entorn familiar. Poder compartir activitats, acompanyar al malalt a distreure's, i no només a l'hospital o a metges, o saber que hi ha un lloc on pot treure les tensions, pors, incerteses que es van acumulant en el dia a dia és molt positiu per poder conviure millor amb tot el procés.